KDU.breadcrumbs.homeOkresy Frýdek-Místek Aktuality 4.zasedání KV KDU - ČSL Moravskoslezského kraje

4.zasedání KV KDU - ČSL Moravskoslezského kraje

Přidáno 16. 9. 2019
Ve čtvrtek 12. září 2019 se v Bohuslavicích uskutečnilo 4. zasedání KV KDU-ČSL Moravskoslezského kraje. Hlavním bodem programu tohoto jednání mimo jiných, byla příprava krajských a senátních voleb, které proběhnout v příštím roce. K tomuto bodu bylo sděleno vše postatné, volebním managerem KDU-ČSL, Martinem Machů, který byl hostem jednání KV. Jednání řídil předseda KV Jiří Carbol, který během jednání pogratuloval jménem přítomných, ses. Marii Monsportové, předsedkyni KRK, k svátku. Informace z oblasti kultury a sociálních věcí podali náměstci hejtmana, Lukáš Curylo a Jiří Navrátil. Místopředseda strany Bohuslav Niemiec podal informace z jednání předsednictva strany. Po skončení KV přišlo na řadu společné zasedání se členy OV KDU-ČSL Opava. OV Opava byl hostitelem výjezdního zasedání, které se uskutečnilo, jak již bylo zmíněno v Bohuslavicím. Bohuslavickým lidovcům a zejména paní místostarostce Andrei Matýskové patří srdečné poděkování za milé přijetí a skvělou organizaci.