KDU.breadcrumbs.homeOkresy Frýdek-Místek Aktuality Poděkování krajské tajemnici Ivaně Váňové

Poděkování krajské tajemnici Ivaně Váňové

Přidáno 12. 6. 2018
Rád bych vyjádřil srdečné poděkování všem, kteří se zasloužili o zdárný průběh celostátního setkání členů KDU-ČSL a jejich příznivců na akci DEN KDU-ČSL, v Dolní oblasti Vítkovic. Vedení strany děkujeme za to, že náš, Moravskoslezský kraj se mohl celostátně prezentovat. Další a hlavní poděkování patří všem dobrovolníkům, kteří se odpovědně zapojili do nelehkých úkolů, aby se akce zdařila a nezklamali jsme návštěvníky, kteří k nám přijeli zblízka i zdaleka. Také jim, návštěvníkům, patří velký dík, že si odpustili sobotní domácí pohodlí a přijeli i z nejvzdálenějších míst republiky. Ale nejdůležitější poděkování patří krajské tajemnici, ses. IVANĚ VÁŇOVÉ, která měla největší tíhu odpovědnosti za to, aby se tak náročná akce vydařila, a všech více jak 1200 hostů bylo spokojeno. Milá Ivano, srdečné díky Tobě a Tvé rodině, ke které si dovolujeme přiřadit i my, sestry a bratři z KDU-ČSL Moravskoslezského kraje.
S úctou Jirka Carbol, předseda KV KDU - ČSL MSK