KDU.breadcrumbs.homeOkresy Karviná Aktuality Delegáti OV KDU-ČSL Karviná se zúčastnili krajské konference

Delegáti OV KDU-ČSL Karviná se zúčastnili krajské konference

Přidáno 20. 3. 2019
Delegáti z karvinské oblasti se dnes účastnili na krajské konferenci v Mořkově. Tvořili nejpočetnější delegaci. Můžeme konstatovat, že pro celý kraj i pro naši oblast byla konference velice úspěšná, staronovým krajským předsedou byl přesvědčivě zvolen opět senátor Jiří Carbol, a každý okres má svého místopředsedu, stejnětak má podle volebního klíče své zastoupení v krajském výboru každý okres. Při diskuzi vystoupili mimo jinými i všichni tři kandidáti na předsedu strany, europoslanci Tomáš Zdechovský a Michaela Šojdrová a mnoho dalších hostů, Vyznamenání byli noví čestní členové strany, mezi nimiž nechyběla ani sestra Jana Osobová. V usnesení byla schválena i kadidatura bratra Bohuslava Niemiece do funkce místopředsedy strany. Za karvinsou oblast byl do celostátní konference zvolen bratr Tomáš Bařák.
Děkujeme pořadatelům - především starostce Mořkova Ivaně Váňové a a místostarostovi Jirkovi Navrátilovi za perfektně připravenou konferenci, vynikající oběd a příjemné domácí prostředí.
Tak za 14 dní na sjezdu v Brně !