KDU.breadcrumbs.homeOkresy Karviná Aktuality Pokrok nezastavíš ani na oblastní konferenci

Pokrok nezastavíš ani na oblastní konferenci

Přidáno 20. 4. 2024
To, že je v současné době období okresních konferencí je zcela jasné a diskutovat o tom nemá smysl, stanovy to říkají jasně a po upynutí dvou let se tato konference nevyhla ani oblasti Karviná, která měla svou konferenci ve čtvrtek 18.dubna v nádherné lokalitě Dolní Lomná.
V souladu s programem probíhaly všechny body, čtení zpráv, diskuze, ale to, co bylo poprvé v historii jiné bylo to, že poprvé se volilo elektronicky. Delegáti při vstupu obdrželi náramky s QR kódem a začala se přepisovat historie. Hlasování a vyhodnocení výsledků se zkrátilo na zlomek času, který kdysi zabíralo vyplňování papírových hlasovacích lístků a jejich vyhodnocení a počítání. Poprvé v historii moravskoslezské KDU-ČSL se hlasovalo jinak a mělo to spád. Děkujeme tvůrci tohoto systému a současně krajskému manažerovi plzeňského kraje Janu Novákovi, který před lety tetno systém vytvořil. A jak to všechno dopadlo? Předsedou olastního výboru byl zvolen Ing.Bohuslav Niemiec a spolu s ním bylo zvoleno dalších 14 členů oblastnío výboru. Předsedkyní oblastní revizní komise byla zvolena Jana Osobová. Všem děkujeme za účast a všem zvoleným hodně sil do práce.