KDU.breadcrumbs.homeOkresy Karviná Aktuality Předvolební tour zamířila i do Havířova

Předvolební tour zamířila i do Havířova

Přidáno 3. 5. 2019
V pátek 3.května 2019 dopoledne se předvolební mikrobus KDU-ČSL zastavil i na náměstí v Havířově. Navzdory předpovědi počasí, která s jistotou předpovídala déšť, nespadla ani kapka. Proto se zde mohlo čile grilovat, točit cukrovou vatu, skákat na hradu nebo čepovat limonádu a to všechno proto, že sem přijeli kandidáti do evropského parlamentu diskutovat s kolemjdoucími. V době od 9 - 11 hodin se tak Tomáš Zdechovský, Eva Šilerová a později i Lukáš Curylo zastavovali s občany Havířova a rozebírali všechno, co je o Evropské unii a jejich programu zajímalo. Na záver přispěchal i námestek primátora města Havířova a místopředseda strany Ing. Bohuslav Niemiec. Tato akce je součástí dvoudenní předvolební kampaně po našem regionu, která začala včera v Krnově a skončila dnes v Příboře.
Nejedná se o jedinou akci tohoto druhu, již tento pátek bude Tomáš Zdechovský objíždět města naší oblasti a hovořit s voliči.
Tak nezapomeňte, že již 24.a 25.5. proběhnou volby do evropského parlamentu, přijďte a hoďte svůj hlas pro kandidáty KDU-ČSL.