KDU.breadcrumbs.homeOkresy Nový Jičín Aktuality Jak proběhla Akademie komunálních politiků

Jak proběhla Akademie komunálních politiků

Přidáno 13. 11. 2021
V termínu 12. - 13. 11. 2021 se v Olomouci uskutečnil další, v pořadí třetí, ročník Akademie komunálních politiků (AKomP). Téma školení "Jak na kampaň?" je atraktivní samo o sobě, a teď před komunálními volbami snad ještě více než jindy. Z okresu Nový Jičín se školení zůčastnili 3 účastníci - bratr Standa Štefek (předseda místní organizace Příbor a místopředseda OV), bratr Vašek Najzar (předseda místní organizace Závišice a člen OV) a sestra Pavla Pavlisková (okresní pracovnice a členka výboru MO Příbor).
Akademii komunálních politiků pořádá IKDP - Institut pro křesťansko-demokratickou politiku ve spolupráci s Konrad Adenauer Stiftung. Organizaci má na starost Jan Dohnal, projektový manažer IKDP, a byla zvládnuta velmi dobře. Letošní ročník nabídnul řadu zajímavých témat - v pátek odpoledne účastníky čekala přednáška Jiřího Chovanečka nazvaná Pocitové mapy a přednáška volebního manažera Michala Novoty s názvem Direct marketing a zásady kontaktní kampaně. Po přednáškách přednesl svoji zdravici a zároveň přispěl svými poznatky z voleb do poslanecké sněmovny bratr předseda Marián Jurečka. Dále pak už následovala večeře a prostor pro neformální posezení. Sobotní program nabídnul přednášku Daniela Gamrota o osobním rozvoji a poté vystoupil volební manažer bratr Martin Machů s tématem KDU-ČSL a komunální volby.
Zajímavá a aktuální témata, kvalitní erudovaní řečníci a hlavně celková příjemná atmosféra, možnost setkat se s mnoha zkušenými komunálními politiky z různých krajů a sdílet navzájem své zkušenosti. To jsou jednoznačná pozitiva, která letošní ročník školení AKomP nabídnul.
Budete-li mít napříště možnost také se zůčastnit, neváhejte a využijte ji.