KDU.breadcrumbs.homeOkresy Ostrava - město Aktuality Kandidáti KDU-ČSL do Evropského parlamentu zavítali do Ostravy

Kandidáti KDU-ČSL do Evropského parlamentu zavítali do Ostravy

Přidáno 5. 5. 2019
M.Šojdrová, T.Zdechovský, L.Curylo a E.Šilerová na předvolebním setkání s občany před OD Nová Karolina.
Během svého předvolebního republikového turné zavítali lidovečtí kandidáti do Evropského parlamentu  do Ostravy. Před OD Nová Karolina v odpoledních hodinách 2.května zaparkovala týmová reklamní auta předních kandidátů. Na rušném stanovišti před vchodem do obchodního centra  s mnohými  kolemdoucími občany diskutovali, zvali k volbám  a rozdávali předvolební materiály současní europoslanci Michaela Šojdrová, Tomáš Zdechovský a kandidáti Lukáš Curylo z Ostravy a Eva Šilerová z Havířova. Přítomen byl předseda ostravské organizace Zbyněk Pražák a další členové  okresního výboru.
Bylo připraveno občerstvení i děti se bavily na skakacím hradu.
 Všem těm, kteří předvolební akci připravili, zvláště ostravským organizátorům patří velké poděkování.