KDU.breadcrumbs.homeOkresy Ostrava - město Aktuality Okresní konference KDU-ČSL v Ostravě

Okresní konference KDU-ČSL v Ostravě

Přidáno 10. 4. 2017
Ostravská organizace si zvolila nové vedení
V pátek 7.dubna 2017 se uskutečnila v Ostravě-Staré Bělé okresní konference KDU-ČSL Ostrava, která na následující dva roky zvolila vedení ostravské okresní organizace.

Všemi hlasy byl předsedou okresní organizace KDU-ČSL opětně zvolen současný náměstek primátora města Ostravy  a krajský zastupitel Ing.Zbyněk Pražák,Ph.D.

Po svém zvolení staronový předseda okresní organizace KDU-ČSL Ostrava řekl: „ Jsme v Ostravě čitelnou, kompetentní, pracovitou a vždy seriozními stranou, která trvá na svých zásadách, ale je připravena vnímat požadavky svých partnerů. Naší prací v městském zastupitelstvu plníme, co jsme slíbili v roce 2014 našim voličům. Našim cílem je oslovit další voliče, kteří volili KDU-ČSL v krajských a celostátních volbách. Proto musíme udělat maximum pro úspěch koalice KDU-ČSL  - STAN  v podzimních parlamentních volbách, bez ohledu na to, jaký názor jako jednotlivci na tuto koalici máme.“

Zároveň byli také zvoleni tři místopředsedové okresní organizace a to zastupitel města Ostravy a bývalý  dlouholetý starosta městského obvodu  Ostrava - Nová Bělá, předseda místní organizace KDU-ČSL ing.Vladimír Stuchlý, dále  místostarosta obvodu Ostrava -Stará Bělá, předseda místní organizace právník  Mgr.Michal Hořínek a  Ing.Eduard Dvorský, radní obvodu Ostrava Svinov , předseda místní organizace KDU-ČSL Ostrava –Svinov.