KDU.breadcrumbs.homeOkresy Ostrava - město Aktuality Společná výroční členská schůze MO KDU-ČSL Hrabůvka, Výškovice a Zábřeh.

Společná výroční členská schůze MO KDU-ČSL Hrabůvka, Výškovice a Zábřeh.

Přidáno 23. 2. 2018
Obhájit  v komunálních volbách 2018 funkci místostarosty obvodu  je výzvou pro lidovce v největším ostravském obvodu Ostrava - Jih.
Tři místní organizace KDU-ČSL, které pracují na území největšího a nejlidnatějšího obvodu Ostrava Jih se scházejí každoročně na výroční členské schůzi. Místní organizace Hrabůvka pod vedením bratra Jiřího Dostála, Výškovice s předsedou Karlem Pražákem a Zábřeh s předsedou Františkem Staňkem zasedaly i letos 22.února 2018. Účastníci mezi s sebou přivítali okresního předsedu bratra Zbyňka Pražáka, který schůzi informoval o politickém dění nejen na celostátní úrovni, ale i na kraji  ve městě Ostravě. Dále členové hodnotili svou činnosti za uplynulé obodbí a byli seznámeni s akcemi, které se v Ostravě i na kraji chystají v letošní roce, včetně přeregistrace členské základny.
Jak zdůraznil okresní předseda Zbyněk Pražák, nejdůležitějším úkolem, který v letošním roce před lidovci stojí, je příprava na komunální volby. Po úspěchu před čtyřmi lety, kdy se lidovci vrátili na radnici na Jihu, musí se soustředit veškeré úsilí na obhajobu funkce místostarosty obvodu pro Františka Staňka.